Casa4

Welkom bij Casa4, dé specialist als het gaat om begeleiding, advies en training bedoeld voor ondernemers in kleinschalige kinderopvang. Kinderopvang vraagt om verantwoord ondernemerschap. In deze branche, die continue in beweging is, moet je als ondernemer voortdurend meebewegen. Dat vraagt nogal wat, blijkt in de praktijk. Welke hulpvraag je ook hebt: door onze expertise en jarenlange ervaring met vele facetten van kinderopvang kunnen wij jouw kompas zijn. Een prettige bijkomstigheid: Casa4 opereert landelijk. Samen kunnen we dan ook bouwen aan een krachtig landelijk netwerk.

Ondernemers én onderwijs

Hoewel Casa4 zich in de eerste plaats op ondernemers in de kinderopvang richt, kunnen wij ook passende dienstverlening bieden aan staf en medewerkers in basis- en voortgezet onderwijs. Ben je werkzaam in het onderwijs, dan kun je tekst die verwijst naar ondernemer en ondernemerschap gemakshalve lezen alsof het om onderwijs gaat.

Wij helpen je graag

Oriënteer je gerust eens verder op onze site. Heb je vragen, neem dan even contact op. Zo weet je snel of we je kunnen helpen.

Hartelijke groet,

Team Casa4 Ondernemen in Kinderopvang

Casa4 staat voor:

  • C – Coaching met Compassie
  • A – Aandacht
  • S – Samenwerken
  • A – Actueel op regel en wetgeving Kinderopvang
  • 4 – 4 Pedagogische pijlers (Respect-Ruimte-Individu-Neutraal)

Omdat jouw Kinderopvang UNIEK is!

Lees meer