Missie en visie

Missie

Casa4 is een landelijk advies- en ondersteuningsbureau voor zelfstandige ondernemers in de kleinschalige kinderopvang. Onze organisatie biedt o.a. een helpdesk, steunpilaar en pedagogisch coach voor ondernemers en medewerkers.

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij vragen en uitdagingen op het gebied van ondernemerschap, wet- en regelgeving, financiën, pedagogiek, veiligheid & gezondheid. Ook brengen wij ondernemers bij elkaar voor uitwisseling in ons netwerk.

Casa4 biedt een persoonlijke en effectieve dienstverlening waarbij de lijnen kort zijn. Wij zijn betrokken, enthousiast, deskundig en bieden u persoonlijk contact.

In de samenwerking met ondernemers gaan wij uit van een respectvolle omgang, neutrale communicatie en de kwaliteiten van een ieder. Wij willen de ondernemers inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf en de medewerkers te halen.

Visie

Voor ondernemers in de kleinschalige kinderopvang willen wij een steunpilaar zijn.

Binnen de kinderopvang zijn er continu ontwikkelingen en uitdagingen waar wij de ondernemers in begeleiden. Om dit vorm te kunnen geven zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden en samenwerkingsverbanden om onze dienstverlening uit te breiden en te optimaliseren.

Ons toekomst ideaal is dat ons netwerk groeit zodat we een nog grotere bijdrage kunnen leveren binnen de kleinschalige kinderopvang in Nederland.

Ons uiteindelijke doel is, dat wij in de kinderopvang het kind centraal stellen en een liefdevolle en veilige basis bieden. Het kind krijgt daardoor de mogelijkheid om zich, in eigen tempo, te ontwikkelen tot een volwassene met liefde voor zichzelf, voor anderen en de omgeving.

Om dit doel te bereiken willen wij een organisatie zijn die zelfstandige ondernemers ondersteund tot in de kern (het kind). Daarmee willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de kinderopvang en zo ook aan de ontwikkeling van het kind.

Voor meer informatie lees ook blog-pedagogische-inspiratie

 

 

 

 

 

 

We beginnen vaak veel te vroeg met dwang en de nadruk op sociaal zijn. 

We beseffen onvoldoende dat een kind eerst tederheid en aandacht nodig heeft. 

Wat je wil krijgen, moet je eerst geven.

bron C. Delsing