Samenwerken

De weg naar succesvol ondernemen in kinderopvang, oftewel: de weg naar plezierige, optimale opvang voor kinderen, vraagt om verbinding en samenwerking. Volgens Casa4 is dit zelfs de sleutel tot succes… Het is daarom de rode draad in onze dienstverlening.

Samenwerken om te versterken

De dienstverlening van Casa4 is gericht op het versterken van reeds aanwezige competenties en individuele kracht van ondernemers en pedagogisch medewerkers. Zodra je onze hulp inroept, vinden wij het van belang om nader te bekijken of onze doelstellingen en werkwijze voor kinderopvang matchen. Daar zit de kern van de verbinding die leidt tot samenwerking. En die vervolgens kan leiden tot succes als ondernemer en tot uitstekende opvang voor kinderen. Ons uitgangspunt is altijd dat kinderen optimaal tot hun recht moeten kunnen komen; dat ze kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen op een prettige, veilige en verantwoorde manier in harmonie met de natuur.

Kennismaken

Kun je onze hulp gebruiken en wil je kennismaken? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek. Heb je een eigen kinderopvang of werk je in het onderwijs, dan komen we hiervoor graag bij je langs, prettig voor de eerste indruk. Ook als je al over een locatie beschikt die nog niet in gebruik is. We bekijken samen aan welke hulp je behoefte hebt, hoe we samenwerken, wat dit betekent voor jouw onderneming/organisatie en pedagogische medewerkers, en uiteraard: wat onze dienstverlening oplevert.

Onze stijl beleven

Om nog beter te kunnen zien of we matchen is het mogelijk om eens mee te kijken op een bestaande kinderopvang, bij ons of bij een collega-ondernemer. Zo beleef je ‘onze stijl’ en weet je zeker of Casa4 bij jou past. Denk je dat onze stijlen matchen? Maak dan een vrijblijvende afspraak of bel via 06 – 2162 8020 en kijk eens mee.