Casa4Kidsz! Kinderopvang

Kom binnen bij Casa4Kidsz! Kinderopvang, welkom!

Casa4Kidsz! biedt kleinschalige kinderdagopvang en buitenschoolse opvang in Beuningen. Het is de plek waar je je kind graag brengt om liefdevol, veilig en vol vertrouwen op te groeien. Waar je kind zichzelf kan zijn, kind mag zijn en zich volop kan ontwikkelen. Waar het lekker en veel buiten speelt, beweegt en beleeft. En waar je je kind weer ophaalt met het fijne gevoel dat het alles heeft gekregen wat het nodig heeft terwijl jij aan het werk was. 

In het ruime gerenoveerde pand met groene, beschutte beleeftuin aan de Koningstraat wordt kinderopvang aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Onze BSO heeft als standplaats het prachtige gebouw en terrein van voetbal vereniging De Beuningse Boys (De Ooigraaf). Alle kinderen van 4 tot 12 jaar mogen ná schooltijd bij ons komen bewegen, spelen en ontdekken. Samen gaan we op avontuur in de natuur en genieten we van sport & spel activiteiten in de buitenlucht.

Casa4Kidsz! stelt je kind centraal. Altijd. Dat kunnen we bieden door kleinschalige opvang. We geven je kind veel persoonlijke aandacht, rust, structuur en speelruimte. Veel mogelijkheden om zich veilig te ontwikkelen op eigen wijze en tegelijkertijd begrensd grenzen te ervaren. Ook ouders ervaren onze persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen, een rechtstreeks gevolg van het kleinschalige karakter van onze opvang.

Door vele jaren ervaring in kinderopvang, een gedegen pedagogische visie en een uitstekend veiligheids- en gezondheidsbeleid kan Casa4Kidsz! precies datgene bieden wat goed is voor je kind.

Ben je op zoek naar kinderdagopvang of buitenschoolse opvang en voel je je aangetrokken door onze wijze van opvang? Kijk dan even verder op de site en neem gerust even contact met ons op als je meer informatie nodig hebt. 

Hartelijke groet,

Team Casa4Kidsz! Kinderopvang