Casa4 diensten

Casa4 biedt een breed scala aan diensten. Je kunt bij ons terecht voor begeleiding, advies en training op het gebied van onder andere:

Casa4 is specialist in begeleiding, advies en training voor ondernemers in kinderopvang en biedt dan ook vele praktische handvatten, zodat jij succesvol kunt ondernemen. Of het nu gaat om ondernemerschap, personeel, organisatie, planning, actuele wet- en regelgeving, risicomanagement (veiligheid en gezondheid) of bijvoorbeeld onze pedagogische visie en beleidsvorming of coaching van pedagogisch medewerkers op de werkvloer: wij zijn meer dan thuis in kinderopvang.

Met het online e-handboek van Casa4 ben je altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en op handen zijnde wijzigingen die betrekking hebben op kinderopvang.

Met het e-handboek in de hand werk je altijd met correcte actuele documenten op locatie.

Casa4 ondersteunt bij het gemeentelijke handhavingstraject, bestaande uit de GGD-inspectie op locatie en bij het schrijven van de Zienswijze naar aanleiding van het conceptrapport.

Samen zorgen we ervoor dat jouw kinderopvang voldoet aan alle eisen.

De wet IKK (Innovatie kwaliteit en kinderopvang – 2019) schrijft onder andere voor dat medewerkers op de werkvloer moeten worden gecoacht. Niet iedere onderneming kan aan dit wettelijke voorschrift voldoen. Casa4 biedt deze coachondersteuning met hulp van onze pedagogisch beleidsmedewerker/coach.

Heb je vragen of heb je behoefte om te sparren? Casa4 geeft antwoorden en is jouw sparringpartner. Wij denken graag met je mee.

Casa4 adviseert met betrekking tot het jaarlijkse prijsbeleid en bij het beheren van een financieel gezonde onderneming.

Casa4 ondersteunt bij het herkennen van en omgaan met veiligheids- en gezondheidsrisico’s in de dagelijkse praktijk van jouw onderneming – of het nu gaat om kinderen of medewerkers – en de beschrijving van deze risico’s.

Ondernemers in kinderopvang kunnen gebruikmaken van de pedagogische visie van Casa4, een visie die past bij eenieder die het belangrijk vindt dat kinderen zich ontwikkelen tot volwassenen die in verbinding zijn met en liefde hebben voor zichzelf, anderen, hun omgeving en de natuur. Deze visie vormt de basis voor ons beleid en werkplan, specifiek toegepast voor kinderopvang en buitenschoolse opvang op locatie.

Onze ondersteuning kan naar wens bestaan uit persoonlijke begeleiding en adviesgesprekken, sparringsessies, helpdeskondersteuning, lezingen, trainingen en workshops voor groepen en online e-learning (wet- en regelgeving via ons online e-book).

Daarnaast kunnen wij je via ons uitgebreide netwerk doorverwijzen naar dienstverleners op het gebied van:

  • accountancy
  • salarisadministratie
  • facturatiepakketten
  • planning
  • kredietverstrekking.

Wat ondernemers zeggen over Casa4

..."Casa4 is voor ons persoonlijk contact - goede relatie – vertrouwen – tevreden - korte lijnen - inspelen op de behoefte van de klant - goed netwerk en leidt tot een goed resultaat.

BSO Bijls Buiten

Ik wil even aan jullie kwijt dat de manier waarop ik de richtlijnen van de verschillende thema's aangeboden krijg erg goed bruikbaar zijn binnen de werkbesprekingen. Ik hoef niet meer zelf na te denken hoe we verdieping krijgen in een vergadering. Super!

Kinderopvang De Groene Weide