Voor wie

Timmer je al een tijdje aan de weg en kan je wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Ben je startend ondernemer en wil je graag op weg geholpen worden? Ben je werkzaam in het basis- of voortgezet onderwijs en heb je vanuit die optiek inspiratie of extra ondersteuning nodig? Dan ben je bij Casa4 aan het juiste adres.

Dynamiek in kinderopvang

We zeiden het al: kinderopvang gaat gepaard met degelijk en verantwoord ondernemen. Omdat de branche dynamisch is en continue beweegt, wordt vanuit overheid en ouders veel van jou als ondernemer verwacht. Je moet bijblijven en soms vooruitlopen. Die dynamiek vergt nogal wat en soms kun je daar best wat hulp bij gebruiken.

Kompas

In de praktijk blijkt dat beginnende en bestaande ondernemers – en zelfs functionarissen vanuit het basis- en voortgezet onderwijs – vragen op allerlei gebied hebben. Niet alleen over ondernemen en ondernemerschap maar bijvoorbeeld ook op het gebied van pedagogiek, wet- en regelgeving en risicomanagement. Bovendien blijkt dat bijblijven en meebewegen met de actualiteit vaak een hele klus is. Als voorbeeld vragen wet- en regelgeving nogal wat van ondernemers: ze moeten bijblijven en aan alle wettelijke eisen voldoen om kinderopvang te mogen uitvoeren. Misschien heb je vragen over het financiële beheer van je onderneming, ben je geïnspireerd door onze pedagogische visie of heb je professionele pedagogische coaching op locatie nodig. Wellicht wil je sparren over de uitdagingen die je tegenkomt. Zomaar een greep uit de dienstverlening van Casa4. Welke hulpvraag je ook hebt: wij staan voor je klaar met een schat aan ervaring en expertise. Wij weten de weg in kinderopvang, zijn helemaal up-to-date met pedagogiek, risicomanagement en actuele wet- en regelgeving en helpen je graag om het beste uit jouw onderneming te halen. Wij zijn jouw kompas. Onze diensten en trainingen zijn solide, actueel en altijd precies op jouw specifieke hulpvraag afgestemd. Zodat je gedegen, verantwoord en succesvol kunt ondernemen. Belangrijk voor jou én voor de kinderen in jouw kinderopvang.

Heb je een vraag?

Wil je snel meer weten? Vul dan even het contactformulier in. Dan reageren we zo snel mogelijk. Bellen kan natuurlijk ook, via 06 – 2162 8020.