Team

Het team van Casa4 Ondernemen in Kinderopvang bestaat uit professionele, zeer ervaren en bovenal enthousiaste en betrokken mensen. Ondernemers en eigenaars Hedy van Kappel-Kessels en Jos Kessels geven leiding aan een compact team van fijne gekwalificeerde medewerkers. Ze werken stuk voor stuk met veel passie en plezier samen om volgens de visie van Casa4 professionele ondersteuning op maat te bieden.

Compact

Casa4 werkt bewust met een compact team. Prettig, persoonlijk en toegankelijk. Bovendien zijn de communicatielijnen kort, zowel intern als extern, wat efficiënt en soepel werkt. Zo ontstaan fijne samenwerkingen en wordt maatwerk geleverd voor elke individuele bestaande of startende onderneming in kinderopvang.

Rolverdeling

Hedy en Jos zijn verantwoordelijk voor de contacten met startende en bestaande ondernemers. Zij adviseren en begeleiden hen bij hun zakelijke ondernemerschapsuitdagingen en verzorgen regionale netwerkbijeenkomsten. Hedy is gespecialiseerd in de pedagogische ondersteuning, het pedagogisch beleid, actuele wet- en regelgeving, risicomanagement, het geven van trainingen en workshops en de actuele inhoud daarvan. Zij begeleidt, coacht en traint daarnaast ook de teamleden van Casa4. Voor zaken die financieel, administratief of facilitair van aard zijn, is Jos verantwoordelijk. De deskundige ervaren pedagogisch (beleids)medewerkers en coaches – gediplomeerd en gekwalificeerd in het kader van de wet IKK – coachen medewerkers op locatie en werken samen met ondernemers aan hun pedagogische beleid.

Casa4Kidsz!

In november 2019 kwam een lang gekoesterde wens uit: vanaf dat moment leiden Hedy, Jos en Jennifer hun eigen kleinschalige kinderopvang Casa4Kidsz!. Deze kinderopvang huist in het geheel gerenoveerde pand met belevingstuin aan de Koningstraat 2A in Beuningen, waar ervaren pedagogisch medewerkers van het eerste uur ’s morgens vroeg al klaar staan om de kinderen te ontvangen voor een nieuwe fijne opvangdag. Casa4Kidsz! is een prachtige aanvulling op de dienstverlening van Casa4. Meer dan dat: de diensten die geboden wordt liggen ideaal in elkaars verlengde en versterken elkaar. Over verbinden gesproken…

Nader kennismaken

Wil je meer weten over onze diensten en trainingen en spreekt onze visie je aan? Neem dan contact of bel 06 – 53400209 op om geheel vrijblijvend kennis te maken. Wie weet leidt dat tot een mooie nieuwe samenwerking!

Beleef de Casa4-stijl

Wil je kijken of we matchen? Kijk dan een keer mee bij Casa4Kidsz! of op een bestaande kinderopvang. Zo beleef je ‘onze stijl’ en weet je zeker of Casa4 bij jou past. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak en ervaar de Casa4-stijl zelf.

Hartelijke groet,

Team Casa4 Ondernemen in Kinderopvang