Naschoolse opvang


Naast kinderdagopvang biedt Casa4Kidsz! op termijn ook naschoolse opvang aan 14 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Zij krijgen begeleiding en opvang letterlijk ‘op maat’ omdat de leeftijden in de groepssamenstelling uiteenlopen. Ieder kind krijgt liefdevolle individuele aandacht tijdens de opvangdagen. Ze hebben alle ruimte om te spelen na schooltijd, binnen of buiten, samen of lekker rustig alleen.


Ik weet! | basisgroep | 4 t/m 12 jaar

Voor een groep van maximaal 14 kinderen in de leeftijd vanaf 4 t/m 12 jaar bieden wij op termijn naschoolse opvang. Zij krijgen alle ruimte op de eerste verdieping. Het is er groot, licht en gezellig met verschillende plekjes waar kinderen samen kunnen zijn of zich juist even terug kunnen trekken. Ideaal om te spelen, knutselen, bouwen maar ook om wat huiswerk te maken als dat nodig is. Voor deze groep wordt een activiteitenprogramma samengesteld. ‘Buiten in de natuur’ speelt daarin een grote rol. Met mooi weer zijn we veel buiten. Ook zonder zon trekken we er graag op uit en nemen kinderen die dat willen – met vooraf ontvangen toestemming van de ouders – mee om te spelen, te ontdekken en te ravotten. ‘Buiten’ kan dichtbij zijn, op het grasveld achter de kinderboerderij, maar we gaan ook wat verderop. Op avontuur in het bos, uitwapperen aan de dijk bij de uiterwaarden of voor sport en spel naar sporthal De Tinnegieter. Meedoen aan activiteiten is vrijblijvend. Ouders kunnen zelf aangeven aan welke activiteiten wordt meegedaan. Zo weten ze precies per activiteit, hoe ze hun kind die dag kleden en wat ze mee moeten geven. Kinderen kunnen natuurlijk ook op de locatie blijven en buiten spelen in de beleeftuin.

Voor meer informatie neem je even contact op met Hedy of Jennifer.

Extra opvang

Ook op studiedagen en tijdens vakanties bieden wij naschoolse opvang. In principe is de locatie daarvoor geopend van 07.30 – 18.00 uur, afhankelijk van het aantal op te vangen kinderen, of de extra opvangvraag tijdig is aangegeven en de planning het toelaat. Wij behandelen deze aanvragen op volgorde van binnenkomst.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, vanaf tijden die schoolafhankelijk zijn tot 18.00 uur.

Casa4Kidsz! Kinderopvang is 51 weken per jaar geopend.

Wij zijn gesloten op:

  • 13 april Tweede Paasdag
  • 27 april Koningsdag
  • 5 mei Bevrijdingsdag
  • 21 mei Hemelvaartsdag
  • 01 juni 2e Pinksterdag
  • Kerstmis (eerste en tweede Kerstdag)
  • De week van de Nijmeegse vierdaagse  20 – 24 juli 2020.