Kinderopvang

 

Casa4Kidsz! Kinderopvang biedt alles wat je kind nodig heeft om fijn op te groeien terwijl je aan het werk bent.

Bij Casa4Kidsz! mogen kinderen echt kind zijn. We begeleiden en stimuleren ze om zich goed te kunnen ontwikkelen in een liefdevolle en vertrouwde omgeving. Die omgeving is binnen maar ook lekker buiten, in de natuur…!

Kinderdagverblijf en BSO

Casa4Kidsz! biedt kinderdagopvang onder liefdevolle, stimulerende en respectvolle begeleiding en met verzorging die past bij je kind, zijn leeftijd en zijn ontwikkeling (voor de leesbaarheid schrijven wij ‘zijn’ waar ‘zijn of haar’ bedoeld wordt).

Spelen, bewegen en natuur

Casa4Kidsz! laat je kind écht kind zijn. We laten kinderen lekker spelen, bewegen en natuurlijk doen we dat veel buiten. De hele dag staat in het teken van spelend ontdekken, bewegend beleven, creatief op avontuur zijn, de eigen fantasie achternagaan. Van de allerkleinsten tot de 12-jarigen. Wij begeleiden de kinderen helemaal passend bij hun eigen ontwikkelingsfase en -mogelijkheden.

Op het kinderdagverblijf doen we dat binnen, in de prettig licht ingerichte ruimtes met speelhoeken, knusse plekjes en vrije spelruimtes en ook lekker buiten. Vooral buiten, de vrije ruimte in, frisse lucht inademen, rennen en ontdekken maar! Iedere dag is anders. 

Op de BSO doen we dat op onze prachtige locatie aan de Ooigraaf. De kinderen zijn voornamelijk buiten te vinden, waar ze aan de hand van onze kernthema’s Sport & Spel en Natuur, de wereld om hen heen ontdekken. Door de activiteiten en uitstapjes die we aanbieden, komen kinderen op allerlei verschillende plekken.

Gezond groeien

Gezond leven, eten, bewegen en ja, zelfs slapen. Goed om daar al van jongs af aan mee te beginnen voor een gezonde start. Casa4Kidsz! is voorstander van een gezonde leefwijze en gaat bij de opvang van de kinderen bewust om met voeding, beweging en slapen. De gezonde leefstijl die je thuis hebt zetten wij voort als je kind bij ons opgevangen wordt, zodat het gezond opgroeit.