Casa4Kidsz! BSO

Onze BSO is een échte BUITEN-BSO. Samen met de kinderen gaan we op avontuur. Bij ons staan elke dag 2 thema’s centraal: Sport & Spel en Natuur. We bewegen dus veel en willen de kinderen de wereld om hen heen laten ontdekken!
Wij bieden begeleiding en opvang letterlijk ‘op maat’ en ieder kind krijgt liefdevolle individuele aandacht tijdens de opvangdagen. Ze hebben alle ruimte om ook ná schooltijd zichzelf te zijn.

Kinderen horen lekker veel buiten te zijn en buiten te bewegen. En wat is er nou leuker dan samen met andere kinderen op ontdekkingstocht gaan in de natuur. Kinderen krijgen zo steeds meer inzicht in de wereld om hen heen. Respect voor alles wat leeft en om hen heen gebeurd.
Bewegen is gezond! Daarom bieden we op onze BSO elke dag Sport- en Spelactiviteiten aan. Dat is natuurlijk heel leuk, maar het is ook goed voor de ontwikkeling van de motoriek en het eigen maken van sociale vaardigheden.

Hoe ziet een middag spelen bij ons eruit?
De kinderen worden door ons opgehaald van school. We nemen de kinderen daarna mee naar onze prachtige locatie (De Ooigraaf waar ook De Beuningse Boys zitten). Hier is voldoende gelegenheid voor de kinderen om even tot zichzelf te komen. Na wat gezonde snacks gaan we starten met een activiteit op de locatie of we gaan een uitstapje maken. We maken hierbij dus gebruik van de sportvelden en ruimtes van het terrein op De Ooigraaf, maar zullen ook uitwijken naar omliggende gebieden. Ontdekken doe je immers niet op 1 plek. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om vrij (buiten) te spelen. Aan het einde van de dag verzamelen we weer in het gebouw en kunnen de kinderen daar opgehaald worden tussen 17.30 en 18.00 uur.

Tijdens de vakantieweken worden de kinderen de hele dag bij ons opgevangen. Ouders brengen de kinderen meteen naar onze locatie toe. De kinderen hoeven niets mee te nemen. Wij zorgen voor gezonde tussendoortjes en een lekkere lunch. Op deze dagen maken we een dagplanning waar in ieder geval een uitje wordt verzorgd. Het is namelijk heerlijk om wat meer tijd te hebben om op ontdekkingstocht te gaan.

Openingstijden en Contracten
Wij zijn 49 weken in het jaar open. Dat zijn 40 schoolweken en 9 vakantieweken. De sluitingsweken zijn elk jaar week 29 en 30 en week 52.

 • Tijdens de schoolweken is de BSO open tot 18.00 uur.
 • In de vakantieweken en op de studiedagen zijn wij geopend van 08.00-18.00 uur.
 • Voor opvang buiten deze uren, voor incidentele opvang is overleg altijd mogelijk. Neem dan even contact met ons op.
 • Wij zijn gesloten op:
  • nieuwjaarsdag
  • Tweede Paasdag, 01 april 2024
  • Hemelvaartsdag, 09 mei 2024
  • Vrijdag na Hemelvaart, 10 mei 2024 gesloten, EHBO/BHV Studiedag
  • Tweede Pinksterdag. 20 mei 2024
  • Week 29 en 30 zomersluiting 2024
  • Week 52
  • Nieuwjaarsdag, 01 januari 2025

Wij hebben dus ook 1 pakket dat we aanbieden. Bij ons nemen ouders een pakket af voor 49 weken. Volgens het contract heb je dan dus opvang voor 40 schoolweken en 9 vakantieweken. Helaas hebben wij geen mogelijkheid om een contract te maken voor alleen de schoolweken.

Vragen of aanmelden?
Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en benadering. Daarnaast houden we van ‘korte lijntjes’. Alle telefoontjes/mailtjes/appjes met vragen zijn dan ook erg welkom.

Wil je je kind alvast aanmelden? Dat kan! Je kan je middels het digitaal inschrijfformulier voor de BSO aanmelden.  ga hiervoor naar deze pagina.