Casa4Kidsz! BSO

Onze BSO is een échte BUITEN-BSO. Samen met de kinderen gaan we op avontuur in de natuur en dagen we ze uit om te bewegen middels sport & spel. 
Wij bieden begeleiding en opvang letterlijk ‘op maat’ en ieder kind krijgt liefdevolle individuele aandacht tijdens de opvangdagen. Ze hebben alle ruimte om ook ná schooltijd zichzelf te zijn.

Kinderen horen lekker veel buiten te zijn en buiten te bewegen. En wat is er nou leuker dan samen met andere kinderen op ontdekkingstocht gaan in de natuur. Kinderen krijgen zo steeds meer inzicht in de wereld om hen heen. Respect voor alles wat leeft en om hen heen gebeurd.
Bewegen is gezond! Daarom bieden we op onze BSO elke dag Sport- en Spelactiviteiten aan. Dat is natuurlijk heel leuk, maar het is ook goed voor de ontwikkeling van de motoriek en het eigen maken van sociale vaardigheden.

De kinderen worden door ons opgehaald van school en worden daarna bij ons opgevangen op de prachtige locatie van De Beuningse Boys. Na wat gezonde snacks gaan we naar buiten. Daar verblijven we de rest van de middag en kunnen kinderen meedoen aan verschillende activiteiten die buiten aangeboden worden. We maken hierbij gebruik van de sportvelden en ruimtes van het terrein op De Ooigraaf, maar zullen ook uitwijken naar omliggende gebieden. Ontdekken doe je immers niet op 1 plek. Aan het einde van de dag verzamelen we weer in het gebouw en kunnen de kinderen daar opgehaald worden.

Openingstijden
Wij zijn 49 weken in het jaar open. Dat zijn 40 schoolweken en 9 vakantieweken. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn we gesloten. Daarnaast zijn we in de zomervakantie 2 weken dicht. Ouders krijgen elk jaar in januari te horen welke 2 weken dat zijn. We zijn hierin afhankelijk van de activiteiten die De Beuningse Boys gepland heeft.

  • Tijdens de schoolweken is de BSO open tot 18.00 uur.
  • In de vakantieweken zijn wij geopend van 07.30-18.00 uur.
  • Voor opvang buiten deze uren, voor verlengde opvang of voor incidentele opvang is overleg altijd mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en benadering. Daarnaast houden we van ‘korte lijntjes’. Alle telefoontjes/mailtjes/appjes met vragen zijn dan ook erg welkom.

Wil je je kind alvast aanmelden? Dat kan! Je kan je middels het digitaal inschrijfformulier voor de BSO aanmelden.  ga hiervoor naar deze pagina.