TarievenCasa4Kidsz! werkt met tarieven die gebaseerd zijn op de door de overheid vastgestelde tarieven. Via de website van de 
Belastingdienst kun je nagaan of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Ook de gemeente Beuningen kan onder bepaalde voorwaarden kinderopvangkosten vergoeden. Links naar deze webpagina’s vind je onderaan deze pagina.

Casa4Kidsz! werkt met tarieven die gebaseerd zijn op de door de overheid vastgestelde tarieven voor kinderdagopvang. Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden neem je contact met ons op.

Tarieven kinderdagverblijf (KDV)

Bij de tarieven zijn de luiers inbegrepen. Ook eten en drinken (elke dag een warme maaltijd, fruit, yoghurt, gezonde tussendoortjes en thee) zijn inbegrepen, met uitzondering van poedermelk/opvolgmelk en speciale voedingsmiddelen (bijvoorbeeld in geval van allergieën). 

Wij bieden een 51 wekenpakket met een tarief van € 10,25 per uur in 2024,  inclusief elke dag een verse warme maaltijd!

 

Tarieven Buitenschoolse Opvang (BSO)

Wij bieden een pakket aan van 49 weken met een tarief van € 9,12  per uur in 2024.

De kinderen worden dan 40 schoolweken opgevangen tót 18.oo uur. En 9 vakantieweken van 08.00 -18.00 uur.

Wanneer je incidentele opvang wenst, neem dan even contact met ons op via kidsz@casa4.nl

Facturatie

Van overheidswege ontvang je de bijdrage voor kinderopvang vooraf. Daarom ontvang je onze maandelijkse factuur ook vooraf. Facturen worden via automatische incasso geïnd rond de 25e dag van de maand. Heb je een vraag over de automatische incasso, neem dan even contact met ons op.

Links

Voor meer informatie over kinderopvangtoeslag kun je een kijkje nemen via onderstaande links: