TarievenCasa4Kidsz! werkt met tarieven die gebaseerd zijn op de door de overheid vastgestelde tarieven. Via de website van de 
Belastingdienst kun je nagaan of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Ook de gemeente Beuningen kan onder bepaalde voorwaarden kinderopvangkosten vergoeden. Links naar deze webpagina’s vind je onderaan deze pagina.

 

Tarieven kinderdagverbijf

Casa4Kidsz! werkt met tarieven die gebaseerd zijn op de door de overheid vastgestelde tarieven voor kinderdagopvang. Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden neem je contact met ons op.

Bij de tarieven is gebruik van luiers inbegrepen. Ook eten en drinken (elke dag een warme maaltijd, fruit, yoghurt, gezonde tussendoortjes en thee) zijn inbegrepen, met uitzondering van poedermelk/opvolgmelk en speciale voedingsmiddelen (bijvoorbeeld in geval van allergieën). 

Voor 2020 bieden wij een 51 wekenpakket met een tarief van € 8,22 per uur,  inclusief elke dag een verse warme maaltijd!

Wanneer je flexibele opvang wenst, neem dan even contact op met ons via 06 – 25185845. 

Tarieven naschoolse opvang

Casa4Kidsz! werkt met tarieven die gebaseerd zijn op de door de overheid vastgestelde tarieven voor buitenschoolse opvang Je kunt de tarievenlijst opvragen door contact met ons op te nemen.

Bij de tarieven zijn gezonde tussendoortjes en thee inbegrepen, met uitzondering van speciale voedingsmiddelen (bijvoorbeeld in geval van allergieën). 

Facturatie

Van overheidswege ontvang je de bijdrage voor kinderopvang vooraf. Daarom ontvang je onze maandelijkse factuur ook vooraf. Facturen worden via automatische incasso geïnd rond de 26e dag van de maand. Heb je een vraag over de automatische incasso, neem dan even contact met ons op.

Links

Voor meer informatie over kinderopvangtoeslag kun je een kijkje nemen via onderstaande links: