Team


Het team van Casa4Kidsz! is een zeer ervaren en bovenal enthousiast team in de Beuningse kinderopvang. Aan de wieg van Casa4Kidsz! staan Hedy van Kappel-Kessels en haar partner Jos Kessels, beiden al jarenlang actief met hun bedrijf Casa4 Ondernemen in Kinderopvang (advies en ondersteuning van [startende] ondernemers in de kinderopvang en Casa4jou (coaching en psychosociale begeleiding). Hun passie en drive voor liefdevolle kinderopvang is aanstekelijk. 

In september 2019 ging een langgekoesterde wens in vervulling: Casa4Kidsz! Kinderopvang werd opgericht, bestaande uit een kinderdagopvang en – op termijn – naschoolse opvang aan de Koningstraat 2A in Beuningen. Hier worden kinderen respectvol, ruimtelijk, individueel, neutraal en zonder oordeel liefdevol benaderd tijdens hun ontwikkeling, die aansluit bij hun eigen tempo en belevingswereld. In deze visie staan vooral het kind in nauwe verbinding met zichzelf en anderen, de natuur, buiten spelen en kind mogen zijn centraal.

Als eigenaars van Casa4Kidsz! leiden Hedy, Jos en Jennifer de professionele kinderdagopvang en – op termijn – de buitenschoolse opvang in het geheel gerenoveerde pand met belevingstuin aan de Koningstraat 2A. Zij ondersteunen de medewerkers als dat nodig is. Onze ervaren pedagogisch medewerkers van het eerste uur, staan ’s morgens vroeg al klaar om de kinderen daar te ontvangen voor een nieuwe fijne opvangdag.