Samenwerken

Heb je interesse in samenwerken met Casa4? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Er zijn verschillende mogelijkheden om met ons samen te werken zodat er altijd wel een past.

Wij starten onze dienstverlening altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer je al een bestaande onderneming hebt dan komen we graag bij jou op locatie. Ben je startend dan ontvangen wij jou graag bij ons op kantoor in Nijmegen. Samen onderzoeken we: Hoe ziet de samenwerking met ons eruit? Wat betekend het voor de ondernemer, personeel en organisatie? Wat levert het hen op?

Zelfstandig ondernemen in de kinderopvang vanuit de eigen kracht van de ondernemer. Het aanbod van Casa4 is gericht op het versterken van competenties van de ondernemer en de medewerkers. Wij kijken hierbij naar het individu. Door middel van een persoonlijk gesprek wordt het eerste contact gelegd en wordt er samen gekeken wat er nodig is. Deze samenwerking met Casa4 is een aanvulling voor de zelfstandig ondernemer.