Wie zijn wij?

De Ondernemers van Casa4 Ondernemen in Kinderopvang, Hedy en Jos, staan voor een unieke aanpak (we doen het graag anders), enorme persoonlijke betrokkenheid (we doen het met heel veel passie en plezier) en professioneel advies op maat (elke Ondernemer, Kinderopvang organisatie is anders en maatwerk is dus essentieel).

Casa4 Ondernemen in Kinderopvang bestaat bewust uit een klein team en werkt met fijne collega’s samen. Zo zijn en blijven we toegankelijk voor startende of bestaande kleinschalige ondernemers in de Kinderopvang branche. Op een persoonlijke wijze helpen wij bij het sterker maken van jouw organisatie.

Wil je ook een keer sparren? Neem gerust contact op!

 

De medewerkers van Casa4 zijn Cathelijne en Alma, lees hun persoonlijke bijdrage

Cathelijne

Graag wil ik me aan u voorstellen: mijn naam is Cathelijne en ik ben 27 jaar oud. Ik heb de opleiding HBO-pedagogiek afgerond en ik werk al 3 jaar met enthousiasme in de kinderopvang. Sinds februari 2018 werk ik met veel plezier in het team van Casa4. Mijn werkzaamheden zijn o.a. die van Pedagogisch beleidsmedewerker en Pedagogisch coach.

Werken met en voor kinderen is mijn passie. Ik vind de ontwikkeling van kinderen en alle aspecten van het opvoeden erg interessant.

In mijn werk bij Casa4 wil ik met veel enthousiasme een steuntje in de rug zijn voor (startende) ondernemers en een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de kinderopvang, en daarmee ook aan de ontwikkeling van kinderen.

Mijn motto in mijn werk is: durf jezelf te laten zien en durf te groeien.

Alma

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Alma, 44 jaar en trotse moeder van twee lieve meiden. Per september 2018 ben ik werkzaam in het team van Casa4 en breid ik mijn werkzaamheden steeds meer uit. Ik heb de opleiding SPH-Jeugdzorg gevolgd, op de vroegere “Kopse Hof”(Nijmegen), waar het werken met hoofd/hart/handen een basisvisie was om methodisch te werken. Mijn hoofdvak daarbij was Beeldend Vormen.

Ik heb een aantal jaren als sociaalpedagogisch groepsleider gewerkt op een internaat waar kinderen/jongeren tot 18 jaar woonden. Na deze periode ben ik gaan werken bij kinderen met een beperking en had ik vervolgens een baan als coördinator in de kinderopvang.  En inmiddels werk ik met veel plezier in het team van Casa4 en blijf ik me ontwikkelen vanuit de visie waarmee we werken. Onder andere pedagogische beleidswerkzaamheden en coaching behoren tot mijn werkzaamheden. Graag wil ik jou als (startende) ondernemer ondersteunen om jouw kinderopvang te laten groeien tot een unieke plek waar een liefdevolle en veilige basis is voor elke kind.

Elke uitdaging geeft nieuwe mogelijkheden!