Wie zijn wij?

De Ondernemers van Casa4 Ondernemen in Kinderopvang, Hedy en Jos, staan voor een unieke aanpak (we doen het graag anders), enorme persoonlijke betrokkenheid (we doen het met heel veel passie en plezier) en professioneel advies op maat (elke Ondernemer, Kinderopvang organisatie is anders en maatwerk is dus essentieel).

Casa4 Ondernemen in Kinderopvang bestaat bewust uit een klein team en werkt met fijne collega’s samen. Zo zijn en blijven we toegankelijk voor startende of bestaande kleinschalige ondernemers in de Kinderopvang branche. Op een persoonlijke wijze helpen wij bij het sterker maken van jouw organisatie.

Wil je ook een keer sparren? Neem gerust contact op!

 

Cathelijne

Graag wil ik me aan u voorstellen: mijn naam is Cathelijne en ik ben 27 jaar oud. Ik heb de opleiding HBO-pedagogiek afgerond en ik werk al 3 jaar met enthousiasme in de kinderopvang. Sinds februari 2018 werk ik met veel plezier in het team van Casa4. Mijn werkzaamheden zijn o.a. die van Pedagogisch beleidsmedewerker en Pedagogisch coach.

Werken met en voor kinderen is mijn passie. Ik vind de ontwikkeling van kinderen en alle aspecten van het opvoeden erg interessant.

In mijn werk bij Casa4 wil ik met veel enthousiasme een steuntje in de rug zijn voor (startende) ondernemers en een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de kinderopvang, en daarmee ook aan de ontwikkeling van kinderen.

Mijn motto in mijn werk is: durf jezelf te laten zien en durf te groeien.