Welkom bij Casa4jou!

Casa4jou! biedt Coaching en Psychosociale begeleiding waarbij de hulpvraag van jou! centraal staat. Bij Casa4jou! gaan we samen op zoek naar de oorsprong / bron van deze hulpvraag. Er ontstaat bewustwording┬á van de oorsprong / bron, dit geeft de cli├źnt kennis en inzicht het eigen basisvertrouwen.

Bij Casa4jou! is iedereen welkom die op welke wijze dan ook een hulpvraag heeft door een psychische disbalans in zijn of haar leven. Het kan zijn dat je steeds terugkerende vage fysieke klachten ervaart. Deze klachten hebben vaak een psychologische oorsprong. Het kan ook zijn dat er een vraagstuk in je leven is die je diepgaander wilt onderzoeken of vanuit een ander oogpunt wilt bekijken.

Deze begeleiding is bedoeld een ieder die de behoefte heeft zich persoonlijk te ontwikkelen.

Voor een ieder die innerlijke weerstand wil oplossen en of een traumatische ervaring heeft doorgemaakt en hier last van ondervindt in het dagelijks leven.

Voorbeelden van (vage) klachten kunnen zijn:

burn-out – onverklaarbare onrust – boosheid – verlatingsangst – schuld en schaamte – slecht slapen – depressieve gevoelens – concentratieproblemen- moeheid.

In de sessie maken we gebruik van:

  • de Cref-Methode, onderstaand vindt u een filmpje met uitleg over deze methode.
  • Coaching gesprekken
  • Systeemwerk
  • NLP
  • Geweldloze Communicatie technieken
  • EMDR

 

Wanneer bovenstaande informatie je aanspreekt ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek waarin we samen jouw klacht(en) of hulpvraag kunnen bespreken.

Aansluitend maken we dan voor jou! een behandeltraject op jouw lijf geschreven.